Bel voor een afspraak 06-54201211

Voor spreekuur: Een kennismakingsgesprek is wederzijds geheel vrijblijvend.  Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Na het kennismakingsgesprek zijn u en ik in staat om te bepalen of het passend is om met elkaar een volgend spreekuur aan te gaan.

Inkomensafhankelijke vergoeding spreekuur (het kennismakingsgesprek is kosteloos) 1 keer modaal euro 70,-- 2 keer modaal euro 90,-- 3 keer modaal euro 120,-- Voor mensen met een uitkering of tot minimumloon wordt het tarief in overleg bepaald.

Voor groepen of organisaties: Voor een inleidende workshop of een kennismaking met methoden Rondomdenken voor groepen, organisaties of instellingen neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Voor bijdrage aan leerprogramma's, training, intervisie of andere begeleidingsvormen kom ik bij u langs voor een passende offerte .

Let op!! Gesprekken in de werkpraktijk zijn geen therapie. Indien ik het noodzakelijk acht zal ik vrijblijvend doorverwijzen naar daartoe bevoegd medisch, psychiatrisch, psychologisch of analytisch specialist. De ervaring leert echter dat gesprekken in de werkpraktijk goed samen kunnen gaan naast de behandeling met een specialist.